OM OSS

Virksomheten Activ er etablert i egne lokaler i Dalstuvegen 19 i Løten sentrum, nær Riksvei 3, sentralt plassert på Hedemarken midt imellom Hamar og Elverum. Her finner du både butikk, verksted, lager og administrasjon.

Vi er spesialister innenfor teknisk isolering for industri, eiendoms- markedet.

Vi utfører også passiv brannsikring innenfor eiendomsmarkedet.

I tillegg utfører vi konsulentoppdrag og rådgiving innen termografi, isolering og brannsikring.

Firmaets innehaver, Bjørke Boje Bækkel, stammer fra Lolland i den sørøstlige delen av Danmark. Her fikk han sin opplæring i teknisk isolering i firmaet Activ A/S. Det startet allerede i 1919 med isoleringsarbeid for meierier og senere for det lokale skipsverftet i Nakskov. Firmaet er for øvrig Danmarks eldste isoleringsfirma.

I 1999 startet Bækkel isoleringsfirmaet Activ Nord på Hamar som et enkeltmannsfirma. I de første årene ble det, etter hvert som ordretilgangen steg, stadig flere ansatte og i 2001 ble firmaet et AS. Etter hvert som personale ble ansatt fikk de sin opplæring som isolatører. Firmaet åpnet i nye lokaler i Løten januar 2005 og hadde ved årsskiftet 22 ansatte. Det jobber tre personer i administrasjonen og nitten medarbeidere er beskjeftiget med isoleringsarbeid og brannsikring. Og det satses løpende på opplæring av firmaets medarbeidere gjennom kurs og annen faglig utdanning.

0

Start typing and press Enter to search